Ontstoppen in Weert

Geborrel, water dat niet meer wegloopt, een wastafel, gootsteen, toilet of douche die overloopt. Iedere verstopping is frustrerend en zorgt vrijwel meteen voor ongemak. In Weert en omgeving kunt u voor ontstoppen terecht bij Houben Reinigingstechnieken, dé rioolspecialist in deze omgeving.

Met goed uitgeruste bedrijfsbussen, voorzien van alle benodigde apparatuur, komen onze vakmannen naar u toe om de afvoer of het riool te ontstoppen. Bel voor snelle service naar 0495 - 21 25 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Wij helpen bij een verstopping in Weert

Een verstopping ontstaat door een blokkade in de afvoerbuis of de riolering. Meestal gaat het om vuil dat zich heeft opgehoopt in de afvoerbuis. Dat vuil zorgt voor een blokkade, waardoor er na verloop van tijd een totale verstopping ontstaat. En dan is er maar een oplossing: ontstoppen!

Onze ervaren rioolspecialisten zijn expert op het gebied van ontstoppen. Wij kunnen u onder andere helpen bij:

Het kan ook dat de riolering niet goed doorloopt vanwege een ander opstakel. Soms groeien er boomwortels het rioolstelsel binnen die de boel blokkeren. Een verzakking van het riool kan er ook voor zorgen dat de buizen niet langer goed op elkaar aansluiten. Op het punt waar de ene in de andere buis overgaat ontstaat dan sneller een opeenhoping van vuil.

Ook bij een dergelijk euvel kunt u op ons rekenen voor een snelle en doeltreffende afhandeling. Het verleggen, vernieuwen of vrijmaken van het riool valt allemaal binnen ons serviceaanbod.

Manieren van ontstoppen Weert

Iedere verstopping is anders en vereist dan ook een unieke aanpak. Daarom beschikken wij over apparatuur waarmee we de afvoer en riolering op diverse manieren kunnen ontstoppen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van hoge waterdruk, maar in veel gevallen wordt er ook een mechanische veermachine ingezet. Per geval bekijken we wat het meest doeltreffend is!

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een verstopping? Of heeft u last van één van bovenstaande verstoppingen in uw woning, winkel of bedrijfspand in Weert, en kunnen wij u van dienst zijn? Maak dan een afspraak voor ontstoppen met één van onze specialisten. We staan dag en nacht voor u klaar! Bel naar 0495 - 21 25 00 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.