Ontstoppen in Weert

Geborrel, water dat niet meer wegloopt en ten slotte een wastafel, gootsteen, toilet of douche die overloopt: een verstopping is lastig en zorgt vrijwel meteen voor ongemak. Zo’n verstopping ontstaat vaak door vuil dat zich heeft opgehoopt in de afvoerbuis. Dat vuil zorgt voor een blokkade, waardoor er na verloop van tijd een totale verstopping ontstaat. En dan is er maar een oplossing: ontstoppen!

In Weert en omgeving belt u dan Houben Reinigingstechnieken, dé rioolspecialist in deze omgeving. Met goed uitgeruste bedrijfsbussen, voorzien van alle benodigde apparatuur, komen onze vakmannen naar u toe om de afvoer of het riool te ontstoppen.

Onze ervaren rioolspecialisten zijn expert op het gebied van ontstoppen. Wij kunnen u onder andere helpen bij:

Manieren van ontstoppen

Iedere verstopping is anders en vereist dan ook een unieke aanpak. Daarom beschikken wij over apparatuur waarmee we afvoer en riolering op diverse manieren kunnen ontstoppen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van hoge waterdruk, maar in veel gevallen wordt er ook een mechanische veermachine ingezet. Dit is bij iedere situatie anders!

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een verstopping? Of heeft u last van één van bovenstaande verstoppingen in uw woning, winkel of bedrijfspand in Weert, en kunnen wij u van dienst zijn? Maak dan een afspraak voor ontstoppen met één van onze specialisten. We staan dag en nacht voor u klaar! Bel naar 0495 - 21 25 00 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.