Last van rioolvliegjes in Weert?

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, leven onder normale omstandigheden in het riool. Als er echter sprake is van een scheurtje of breukje in een rioolbuis, sijpelt het slib en rioolwater naar buiten. Ook de rioolvliegjes kunnen dan uit de leidingen ‘ontsnappen’. Is er in uw woning, winkel of bedrijfspand sprake van rioollekkage? Dan zult u vaak ook last krijgen van rioolvliegjes. In Weert en omgeving verhelpt Houben Reinigingstechnieken graag dit probleem.

De rioolvlieg bestrijden

Om rioolvliegjes uit uw woning te verdrijven, is het belangrijk om de oorzaak van het probleem aan te pakken: het lek in uw rioolstelsel. Middels rookdetectie kunnen onze specialisten scheurtjes, breukjes en verzakkingen snel opsporen. Ook is het belangrijk om de sliblaag en viezigheid zo veel mogelijk uit uw leidingen te verwijderen, hiervoor kunnen wij het rioolstelsel schoonspuiten.

Om er zeker van de zijn dat de rioolvliegjes echt verdreven worden, is het belangrijk ze allemaal te bestrijden. Een rioolvlieg legt namelijk wel 200 mini eitjes per dag, dus zelfs als er één rioolvlieg in uw woning achterblijft kan er al snel weer een plaag ontstaan. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of woont u in Weert en heeft u direct onze hulp nodig? We zijn u graag van dienst, aarzel niet om contact op te nemen.