Riolering aanleggen en vervangen

Ook voor het aanleggen, vervangen en vernieuwen van riolering bent u in Weert en omgeving aan het juiste adres bij Houben Reinigingstechnieken. Rioolaanleg doen wij geheel in eigen beheer, waardoor u verzekerd bent van snelheid en duidelijkheid: van offerte tot oplevering. Wij voeren niet alleen de graafwerkzaamheden uit, maar dankzij onze samenwerking met diverse stratenmakers en hoveniersbedrijven zorgen wij er eveneens voor dat uw tuin weer volledig wordt hersteld na de aanleg of vernieuwing van uw riool. Houben Reinigingstechnieken verzorgt de werkzaamheden van begin tot eind voor u! Neem contact met ons op via 0495 - 21 25 00 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Wij doen meer dan alleen riolering aanleggen, we helpen u eveneens bij het installeren van:

  • afvoer
  • toiet
  • gresbuis
  • drainage
  • septic tank
  • regenwaterput

Heeft u rioolproblemen die constant terugkomen? Wellicht is het nodig om (een deel van) de riolering te vervangen. In veel gevallen is dit nodig wanneer de rioolbuizen oud en verslapt zijn geraakt. Middels rioolinspectie kunnen onze specialisten problemen eenvoudig in kaart brengen. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden.

Kwaliteit van begin tot eind

Als u ons bedrijf inschakelt voor de aanleg van riolering, bent u verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. Al ruim 35 jaar specialiseren wij ons op het gebied van aanleg en vernieuwing. Onze grote, tevreden klantenkring bestaat uit onder andere particulieren, kleine en grote bedrijven, woningbouwcoöperaties en gemeentelijke instanties. Dankzij onze goede prijs/kwaliteit verhouding leidt tot grote tevredenheid, en daarnaast speelt uiteraard ook onze goede, snelle service een rol. U kunt rekenen op kwaliteit: zowel onder als boven de grond.