Rioolinspectie nodig in Weert?

Werkt uw riolering niet helemaal zoals het hoort? Hoort u vaak geborrel bij het wegspoelen van water, of hangt er een storende rioollucht in uw woning? In dergelijke situaties is het verstandig om te kiezen voor een preventieve rioolinspectie. Dankzij vroegtijdige inspectie voorkomt u immers dat er ergens in de toekomst onverwacht een ernstig probleem optreedt. Dit bespaart u ernstige overlast, en u voorkomt eveneens de hoge kosten die een spoedreparatie met zich mee brengt.

In Weert en omgeving kunt u voor rioolinspectie een afspraak maken met Houben Reinigingstechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren van riolering met behulp van een speciale rioolcamera. Dankzij deze methode komen de volgende problemen snel aan het licht:

  • verzakkingen in het riool
  • wortelgroei
  • aantasting
  • scheurvorming
  • zandophopingen

Inspectie met de rioolcamera

Ons bedrijf beschikt over een speciale rioolcamera, waarmee we in Weert en omgeving camera inspectie uitvoeren. Deze rioolcamera is klein, waardoor hij in vrijwel iedere leiding geplaatst kan worden, en beschikt over een wendbare kop en een tracer. De camera wordt op afstand bestuurd door onze rioolexpert, die meekijkt op een monitor. Dankzij camera inspectie kunnen we heel nauwkeurig zien hoe de riolering loopt, waar er problemen zitten en hoe ernstig de schade is. Geen scheurtje of verstopping blijft onopgemerkt!

Woont u in de regio Weert en wilt u een afspraak maken voor rioolinspectie? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in op de contactpagina.