Rioolverzakking Weert

Een rioolverzakking kan erg veel vervelende schade aanrichten. U merkt er in eerste instantie niet zoveel van. Totdat u ineens last krijgt van rioolvliegjes (latrinevliegjes), stank of een verstopte toilet.

Een groot deel van de verzakkingen in Nederland vindt plaats op het stuk waar het riool wordt aangesloten op het gemeentelijke riool. Hierdoor scheuren rioleringen vaak net buiten de gevel af. Dit is moeilijk tegen te gaan, aangezien het onderheien van het gehele rioleringsstelsel een erg dure optie is. De gemakkelijkste oplossing is het aanleggen van een flexibel aansluitingsstuk, wat een kleine verzakking kan opvangen.

Door een verzakking liggen de rioolbuizen niet meer met afschot, maar met tegenschot. Rioolwater en vuil, kunnen nu niet meer naar het hoofdriool komen. Het water en vuil moeten nu omhoog naar het hoofdriool waardoor het water en vuil daar niet goed kan komen. Bij een minimale verzakking kan het water vaak nog wel naar het hoofdriool komen maar blijft het vuil zich ophopen in de verzakking. Dit kan veel vervelende gevolgen hebben. Zoals bijvoorbeeld rioolstank in de woning, een verstopping of last van rioolvliegjes. Heeft u last van een van deze dingen neem dan contact met ons op via 0495 - 21 25 00 en wij komen kijken wat het probleem is.

Rioolverzakking weert: wat te doen?

Houben Reinigingstechnieken kan door middel van camera-inspectie en rookdetectie snel inzicht krijgen in waar het probleem zich precies bevindt. Daarna wordt samen met u besproken welke oplossingen er voor handen zijn, zodat er snel aan de reparatie begonnen kan worden om het probleem te verhelpen. Voor een oplossing op maat bent u bij Houben Reinigingstechnieken altijd aan het juiste adres. Neem contact op met Houben Reinigingstechnieken wanneer u denkt last te hebben van een rioolverzakking. Wij komen bij u langs om te kijken wat de schade is. U kunt ons bereiken via het nummer 0495 - 21 25 00. Bij spoedproblemen staan wij 24/7 voor u klaar!