Rioolstank in uw pand in Weert?

Een lastig rioolprobleem is een rioollucht die in uw woning, winkel of bedrijfspand blijft hangen. Vaak heeft u alles al geprobeerd om de stank te verdrijven, maar lijkt niets te werken. De kans is groot dat de rioolstank wordt veroorzaakt door een breukje of scheurtje in de riolering. Hierdoor kan de vieze lucht ontsnappen en zich door uw woning verspreiden. Om het probleem te verhelpen is het nodig uit te zoeken waar in het rioolstelsel het scheurtje precies zit.

Snel de oorzaak dankzij stankdetectie

In Weert en omgeving kunt u bij rioolstank altijd een beroep doen op ons bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van alle mogelijke rioolproblemen, ook voor rioollekkage draaien wij onze hand niet om.

Scheurtjes of breukjes sporen wij gemakkelijk op met behulp van rookinspectie: er wordt een speciale rookgenerator aangesloten op de hoofleiding en vervolgens wordt er een speciale rook in de leiding gepompt. Omdat er overdruk ontstaat, zal de rook uit breukjes, scheurtjes en gaten spuiten. Op die manier kunnen onze specialisten al snel zien waar de riolering lekt. Als het probleem gevonden is, zorgen wij voor een snelle en permanente oplossing. Uw woning in Weert is snel weer vrij van rioollucht!

Naast scheurtjes of breukjes kan rioolstank ook ontstaan als de ontluchtingskoker niet in orde is of te weinig capaciteit heeft. In dat geval zult u vooral bij regen een rioollucht in huis ruiken, voornamelijk bij de afvoer van us wasmachine of CV ketel. Ook dit kunnen wij gemakkelijk voor u achterhalen en verhelpen.